Herutuskuvien aatelia: Supermalli julkaisi belfieitä Instagramissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen huippumalli Miranda Kerr on julkaissut Instagramissa kuvia rantalomaltaan. Kuvien joukossa on belfieitä, joista yhdessä Miranda poseeraa ystävättärensä kanssa. Kuva hiekkaisista takamuksista on saanut fanit villiintymään.

Daily Mail -lehden mukaan rannalla rentoutuessaan Miranda innostui myös joogaamaan. Kerr esitteli vakuuttavaa kehonhallintaan myös lomakuvissaan. Faniensa harmiksi Miranda ei paljastanut lomakohdettaan uteiluista huolimatta.

Kerr oli todennäköisesti osittain työmatkalla, sillä hän julkaisi kuvia, joissa hän oli muotilehtien kuvauksissa. Monet faneista epäilevät, että netissä julkaistut belfiet oli tarkoitettu Mirandan uudelle poikaystävälle Evan Spiegelille, joka ei kuvien perusteella ollut matkalla mukana.

Suns out… Buns out ? #bff

Kuva, jonka Miranda (@mirandakerr) julkaisi

? @reebok

Kuva, jonka Miranda (@mirandakerr) julkaisi

Kuva, jonka Miranda (@mirandakerr) julkaisi