Pariskunta kiertää maailmaa – paljasti karun totuuden matkailusta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eteläafrikkalainen pariskunta on tehnyt sen, mistä monet haaveilevat. Chanel Cartell ja Stevo Dirnberger jättivät hyväpalkkaisen päivätyönsä, pakkasivat laukkunsa ja lähtivät maailmalle. Pari alkoi kirjoittaa kokemuksistaan How Far From Home -matkailublogia, josta tuli hetkessä suosittu.

Stevo ja Chanel päivittävät myös säännöllisesti How For From Home -Instagram-tiliään. Syy parin blogin menestymiseen on todennäköisesti heidän rehellisyytensä. Kaksikko ei nimittäin kaunistele seikkailuitaan, vaan he kertovat myös matkailun nurjista puolista.

Cartell ja Dirnberger ovat tunnustaneet, että he eivät elä pelkkää unelmaa, vaan he kuuraavat vessanlattioita, lapioivat lehmän jätöksiä ja tekevät käytännössä mitä työtä tahansa voidakseen rahoittaa matkustelunsa. Cartell tunnusti, että heidän elämäntapansa ei sovi hienohelmoille.

Pari tunnusti blogissaan myös, että heidän terveydentilansa on huonontunut matkailun seurauksena. Pariskunta nimittäin syö mahdollisimman pienellä budjetilla ja se tarkoittaa sitä, että ruoka on useimmiten epäterveellistä. Molemmat tunnustivat, että heidän fyysinen kuntonsa on heikentynyt huonon ruokavalion seurauksena.

Vaikka pari myönsi, ettei heidän elämänsä ole helppoa ja huoletonta, niin kuin lomakuvat antavat ymmärtää, eivät he vaihtaisi pois päivääkään. Matkustelusta he ovat saaneet muistoiksi kokemuksia, jotka ovat mittaamattoman arvokkaita. Pariskunnasta on myös ollut hienoa tavata uusia ihmisiä ja niin he ovat saaneet myös paljon uusia ystäviä.