Seteliin kirjoitettu rakkaudentunnustus löysi perille Facebookin avulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Irlantilainen Denise O’Reilly löysi lompakostaan 20 euron setelin, johon oli kirjoitettu viesti: ”Christy, it’s always been you! Come and find me. Megan”. O’Reilly halusi yhdistää rakkausviestin oikeille henkilöille ja julkaisi setelistä kuvan Facebook-sivuillaan. Kuva lähti leviämään kulovalkean tavoin ja löysi lopulta oikeiden ihmisten luo.

TodayFM-radiokanavan juontaja sai kiinni Christy-nimisen miehen, jolle viesti oli tarkoitettu. Christy on muusikko ja hän seurusteli aiemmin Megan-nimisen naisen kanssa. Heidän tiensä kuitenkin erkanivat, ja Megan löysi toisen miehen itselleen. Megan oli kuitenkin myöhemmin alkanut haikailemaan Christyn perään ja käynyt salaa miehen keikalla.

Megan oli maksanut pääsylipun keikalle 20 euron setelillä, johon oli kirjoittanut viestin. Nainen luuli, että mies saisi palkkion suoraan käteisenä lippukassasta, jolloin Christy näkisi Meganin jättämän viestin. Näin ei kuitenkaan käynyt, ja seteli oli seilannut kuukausien ajan omistajalta toiselle.

Kun Christy sai viimein tietää rakkausviestistä, kyseisestä illasta oli ehtinyt kulumaan jo yli kuusi kuukautta. Tilanne sekä miehellä että naisella oli ehtinyt jo muuttumaan eikä yhteenpalaaminen ole Christyn mukaan enää varmaa. Christy kuitenkin kertoi, että he ovat jälleen yhteydessä toisiinsa Meganin kanssa.

Found this is my Purse this morning!!! Ah Christy She 󾬐s you!!!!! Go get ur girl!!!!! Come on people and share!!!

Posted by Denise O'Reilly on Sunday, August 23, 2015