Jen Selterin peppu on kultakaivos

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Erityisesti 20-vuotias internet-malli tunnetaan kuitenkin hyvin muodostuneen takapuolensa ansiosta, ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo seitsemän miljoonaa seuraajaa.

Taannoin Jen paljasti miten suuria summia hän tienaa nettikuvillaan, joissa on yleensä pääosassa hänen täydellinen takapuolensa. Kaunotar ansaitsee nimittäin jokaisesta kuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Viime aikoina Selter on poseerannut muun muassa koiransa kanssa ja lomaillut Cancunissa, Meksikossa.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. New Yorkin asukkaalta on odotettavissa muun muassa kirja ja televisioprojekteja, ja tähti ansaitsee nykyään runsain määrin rahaa erilaisten endorsement-sopimusten avulla. Selterin Instagramilla on kuusi miljoonaa seuraajaa, ja hänen takapuolensa on onnistunut lumoamaan esimerkiksi poptähti Rihannan.

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi