Uber lanseerasi Mad Max -taksit Seattlessa – uskaltaisitko kyytiin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toukokuussa ensi-iltaan tullut Mad Max: Fury Road osoittautui monille vuoden suurimmaksi elokuvatapaukseksi. Tuoreen Mad Max -videopelin myötä elokuvien maailmaan voi hypätä myös kotisohvalta käsin. Yhdysvaltojen Seattlessa Mad Max -tunnelmiin on voinut lisäksi virittäytyä myös tosielämässä.

Suomeenkin rantautunut mullistava taksipalvelu Über lyöttäytyi Yhdysvalloissa yhteen Warner Bros -tuotantoyhtiön kanssa mainostaakseen tuoretta Mad Max -videopeliä hauskalla tavalla. Seattlessa oli 28. – 31. elokuuta mahdollista tilata itselleen Mad Max -teemainen Über-kyyti.

Autot muistuttivat varsin paljon tuhon jälkeisen maailman tuunattuja menopelejä, ja myös kuskit olivat pukeutuneet sen mukaisesti. Kaiken lisäksi Mad Max -teemaiset Über-kyydit olivat The Verge -sivuston mukaan käyttäjille täysin ilmaisia. Dollarit ovat nimittäin tunnetusti arvottomia joutomaassa.