Vanhus remontoi kattoaan – sitten pihalle alkoi ilmestyä naapureita

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornian Fremontissa asusteleva David Perez oli pannut merkille, että hänen naapurissaan asusteleva vanhuskaksikko suunnitteli kattonsa korjaamista. Mies herkistyi nähdessään, että hänen 75-vuotias naapurinsa kiipesi yksin katolle korjatakseen sen.

Perez otti naapuristaan valokuvan ja hän julkaisi sen netissä. David kertoi, että vanha mies kaipaisi apua korjaustöissä ja hän yritti erityisesti vedota ihmisiin, joilla oli kokemusta katon korjaustöistä. Perezin julkaisu sai paljon huomiota sosiaalisessa mediassa.

KTVU-televisiokanavan mukaan vanhuksen pihalle ilmestyi lopulta 20 ihmistä, jotka halusivat auttaa katon korjaamisessa. Joukossa oli ammattitaitoisia rakennusmiehiä.

Ihmisten hyväntahtoisuus sai vanhuksen liikuttumaan. Hänestä oli erityisen koskettavaa se, että kaikki häntä auttaneet olivat hänelle täysin tuntemattomia, mutta heitä kaikkia yhdisti halu auttaa. Mies on ollut kiitollinen naapurilleen, sillä hänen tempauksensa ansiosta vanhalla pariskunnalla on nyt korjattu katto päänsä päällä.