Hotellivieras teki kamalan löydön – piilokamera kuvasi suihkua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Edinburghista kotoisin oleva Harmony Hachey teki hotellissa yöpyessään todella epämiellyttävän löydön huoneestaan, kun nainen huomasi suihkutiloissa ilmastointikanavaan piilotetun kameran. 23-vuotias Hachey ilmoitti kamerasta henkilökunnalle, joka jäljitti kameran ja huomasi sen johtaneen talonmiehen huoneeseen.

Hachey oli työmatkallaan yöpynyt Oxford Wheatley Travelodge -hotellissa, jossa hän oli huomannut joutuneensa salakuvatuksi. Nainen oli löytänyt suihkusta kameran, joka oli ilmeisesti talonmiehen asentama. Hotellin henkilökunta pahoitteli tilannetta suuresti, antoi naiselle rahat takaisin ja vaihtoi naisen huoneen toiseen.

Ison Travelodge-hotelliketjun johtaja oli Metro-lehden mukaan kauhistellut tilannettan ja vakuuttanut, että he ottavat asiakkaiden yksityisyyden todella vakavasti. Kamera ei naisen onneksi ollut hänen yöpymisajankohtanaan ollut päällä, mutta kameran löytyminen on siitä huolimatta johtanut poliisitutkintaan.