Janet Jackson palaa vuosien tauolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moninkertainen Grammy–voittaja ja yli 160 miljoonaa albumia myynyt Janet Jackson julkaisee uuden albuminsa seitsemän vuoden tauon jälkeen. Unbreakable-albumilta saatiin kesällä esimakua singlellä No Sleep, joka oli hänen ensimmäinen julkaisunsa Rhythm Nation-labelin kautta.

Laulajatar on kirjoittanut tulevan albumin yhdessä Jimmy Jam & Terry Lewisin kanssa. He ovat olleet mukana jo vuodesta 1986 saakka, kun Janet julkaisi menestysalbuminsa Control.

Jackson kertoo tulevan albuminsa teemojen käsittelevän ihmisyyttä ja yksilöllisyyttä nykypäivänä sekä meidän suhteestamme planeettaamme. Hän haluaa albumillaan viestittää, että meidän tulisi nauttia elämästä ja ottaa kaikki sen tuomat kokemukset voimavaraksi vahvistaaksemme itseämme.