Mies mokasi tekstaillessaan – peniskuva lähti työhaastattelijalle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Illinoisissa asuva 23-vuotias mies oli menestynyt työpaikkahaastattelussaan. Mies oli haastattelun päätteeksi saanut tietää, että työpaikka oli hänen. Nuoren miehen oli tarkoitus aloittaa työssä seuraavalla viikolla.

Sitten tapahtui jotain, joka muutti tilanteen. Mies nimittäin lähetti peniksestään otetun kuvan vahingossa väärään numeroon. Kuva päätyi miestä haastatelleelle henkilöstökonsultille. Chicago Tribune -lehden mukaan haastattelija ei vastannut miehen lähettämiin pahoitteluviesteihin.

Niinpä nuori mies päätti soittaa hänelle. Puhelun myötä konsultille selvisi penis-kuvan lähettäjän henkilöllisyys ja hän ilmoitti asiasta poliisille. Sen lisäksi, että penis-kuvaviesti pilasi miehen työllistymismahdollisuudet joutui hän sen lisäksi poliisin kuulusteltavaksi.