Tarhatädit pidätetty – järjestivät päiväkodissa lapsitappeluita!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaksi newjerseyläistä lastentarhanopettajaa on pidätetty epäiltynä lapsiin kohdistuneesta väkivallasta. 22-vuotias Erica Kenny ja 28-vuotias Chanese White yllyttivät päiväkodissa olleita lapsia tappelemaan keskenään, jotta he voisivat löydä tappeluista vetoa.

USA Today -lehden mukaan naiset jäivät kiinni järkyttävistä toimistaan, kun Erica jakoi SnapChat-palvelussa kuvia, videoita ja viestejä koskien lasten välisiä tappeluita. Viranomaisten mukaan kukaan tarhan lapsista ei ole onneksi loukkaantunut vakavasti riidellessään.

Lightbridge Academy -lastentarhan johto on ollut järkyttynyt työntekijöidensä toimista. Lehdistötiedotteessaan lastentarha pyysi vilpittömästi anteeksi työntekijöidensä puolesta. Erica ja Chanese irtisanottiin välittömästi tapauksen julkitulon jälkeen.

Molempien naisten oikeudenkäynti on tällä viikolla. Naiset vakuuttivat, etteivät he pakottaneet ketään tappelemaan, mutta he myönsivät lietsoneensa ja yllyttäneensä lapsia riitelemään. Jää nähtäväksi, mikälainen tuomio kyseisistä rikoksista langetetaan.