Teinipoika ei tunnistanut kasettisoitinta – työnsi iPhonensa reikään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moderni teknologia aiheuttaa toisinaan hämmennystä vanhemman polven kansalaisten keskuudessa. Joskus roolit ovat kuitenkin päinvastaiset, sillä joillekin nykyajan nuorille edellisten vuosikymmenten elektroniset laitteet ovat täysi mysteeri.

Sosiaalisessa mediassa levinneessä viestissä kerrotaan teinipojasta, joka vieraili Mike Smith Buck GMC -autokorjaamolla ongelman vuoksi. Nuori kuski kertoi autonsa iPhone-telakan olevan epäkunnossa ja naarmuttavan älylaitettaan.

Ongelmaan löytyi varsin yksinkertainen syy. Kyseessä ei nimittäin ollut suinkaan iPhonen telakka, vaan autostereon kasettisoitin. Autokorjaamon jakaman kuvasarjan perusteella iPhone tosin mahtuu kasettisoittimeen sisälle yllättävänkin hyvin.

So a young driver stops in with an older car complaining the the iPhone dock in his vehicle isn't working and its scratching his phone…

Posted by Mike Smith Buick GMC on 25. elokuuta 2015