Tori Spelling kaatui ravintolan grilliin – haastoi ravintolan oikeuteen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Tori Spelling on haastanut suositun Benihana-ravintolaketjun oikeuteen vakavasta loukkaantumisestaan ravintolassa. Tähtönen liukastui Encinossa sijaitsevassa Benihana-ravintolassa ja hän kaatui edessään olevan paistotason päälle.

Naisen käsi osui paistotasolle ja hän sai 3. asteen palovammoja. Spelling kiidätettiin sairaalaan hoidettavaksi. Onnettomuuden seurauksena Tori sai käsiinsä syviä arpia, jotka eivät tule koskaan paranemaan.

TMZ-viihdesivuston mukaan tapaus sattui huhtikuussa. Näyttelijätär kokee, että ravintola on vastuussa hänen onnettomuudestaan ja siitä, ettei hän kyennyt tekemään töitä onnettomuuden jälkeen. Spelling vaatii korvauksia palovammoistaan ja tulonmenetyksistään oikeusteitse. Yhdysvaltain oikeusjärjestelmän tuntien tähdellä on hyvät mahdollisuudet saada korvauksia ravintolaketjulta.