Supertähtipari historiaa – avioerohuhut vahvistuivat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Gisele Bündchen aikoo erota aviomiehestään Tom Bradysta. Erosta on huhuttu pitkään, sillä pariskunnan avioliiton tiedetään ajautuneen vakavaan kriisiin. Sen sijaan, että pari olisi onnistunut elvyttämään liittonsa, ovat he kiristäneet välejään jatkuvalla riitelemisellä.

Us Weekly -lehden mukaan huippumalli on ollut äskettäin yhteydessä avioeroasianajajaan. Gisele on asianajajan kanssa valmistellut avioeropaperit valmiiksi. Lehden mukaan yllättävää tilanteessa on se, että Tom Brady ei ole ottanut vaimonsa avioeroaikeita tosissaan.

Ilmeisesti Tom elättelee toiveita suhteen jatkumisesta. Daily Mail -lehden mukaan Gisele on menettänyt uskonsa parin yhteiseen tulevaisuuteen. Eropäätös ei ole kuitenkaan ollut helppo, sillä Bradysta ja Bündchenista on surullista jakaa perhe kahtia. Parilla on kaksi lasta yhdessä.