Kary Perry tyrmäsi nettikiusaamisen – eeppinen vastaisku

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Katy Perry on loistava live-esiintyjä, joka ottaa yleisönsä hyvin huomioon. Eräällä keikallaan hän nappasi faninsa puhelimen, jossa näki ilkeitä viestejä mieheltä häneen liittyen. Katy Perry päätti vastata naisen puolesta viesteihin kaikkien nähden.

Katy Perry näki fanin puhelimesta, että naisen ex-poikaystävä on lähettänyt hänelle Whatsapp-sovelluksen kautta viestejä kesken konsertin. Mies oli kirjoittanut naiselle kuulleensa, että Katy Perry ei osaisi oikeasti edes laulaa. Poptähti päätti ottaa viestikenttään itsestään kuvan ja lähettää sen miehelle nasevan vastauksen kera.

Laulajatar vastasi melko ilkeään sävyyn miehelle, joka pystyi tuskin kuvittelemaankaan, että tähti itse tulisi näkemään hänen lähettämiä viestejään. Katy Perry nimitteli fanin ex-poikaystävää munattomaksi apinaksi, jolla ei ole ollenkaan kiveksiä. Fanin ex-poikaystävä on taitanut olla ihmeissään saatuaan suoran vastauksen viestiinsä laulajalta itseltään.