Odottamaton elämänmuutos – povipommi Katie Price maatilan emännäksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Povipommi ja mediapersoona Katie Price on julkaissut Instagramissa kuvan uudesta perheenjäsenestään. Kaunotar on hankkinut maatilalleen uuden kotieläimen, nimittäin pienen kilin. Price on viime aikoina panostanut rauhalliseen elämään maaseudulla.

Povipommi on hankkinut tilalleen hevosten lisäksi paljon kotieläimiä. Vuohen hankkiminen on ollut kauan Pricen perheen haaveissa ja nyt se on viimein toteutunut.

Katien mukaan maaseudulla asuminen on tasapainottanut hänen hektistä elämäänsä. Povipommin lapset ovat viihtyneet hyvin tähden tilalla ja vanhempien mukaan lapsista on ollut mielekästä auttaa kotieläinten hoitamisessa.

???our new baby goat ?

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi

princess with one of our new sheep ???

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi