Muotokuvia nauloilla ja langalla – taiteilijan upea tyyli ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taiteilijat ovat todella luovia ihmisiä ja heidän mielikuvituksensa on yleensä lähes rajaton. Taidetta voi tehdä melkeinpä mistä tahansa, ja eräs mies onkin valinnut työvälineikseen kasan nauloja ja metreittäin mustaa lankaa, joiden avulla hän luo upeita taideteoksia.

Vova Zagranovsky on julkaissut YouTube-kanavallaan videon nuoresta Zenyk Palagniuk -nimisestä taiteilijasta, joka tekee videolla Justin Timberlaken muotokuvaa naulojen ja langan avulla. Moni muu saisi tällä yhtälöllä aikaan vain sotkuisen romukasan, mutta Palagniukin työskentelyä ja tarkkaa tekniikkaa on ilo katsella.

Palagniuk piirtää valkoiselle kankaalle aluksi miehen kasvojen ääriviivat. Sen jälkeen hän naulaa taulun täyteen pieniä nauloja. Lopuksi hän alkaa hahmottamaan muotokuvaa kiertämällä mustaa lankaa naulojen ympärille. Lopputulos on todella upea, ja sen tekemiseen kului mieheltä yhteensä 200 työtuntia, 13.000 naulaa ja 24 kilometriä mustaa lankaa.