Nicolas Cagen harvinainen Bugatti huutokaupataan – hinta jopa 2 000 000 dollaria

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen pitkän linjan näyttelijä Nicolas Cage on esiintynyt uransa aikana yli 70 elokuvassa, mutta siitä huolimatta hän ajautui muutama vuosi sitten vararikkoon ja joutui myymään lähes kaiken omaisuutensa velkojen maksamiseksi. Nyt myyntiin tulee hänen Bugatti-autoharvinaisuutensa.

Erittäin harvinainen kilpa-auto Bugatti Type 101C tulee myyntiin Bonhamsin huutokaupassa Ranskassa ja sen hinnan odotetaan nousevan jopa kahteen miljoonaan dollariin, eli noin 1,8 miljoonaan euroon.

Splash
Splash

Vuosimallia 1954 olevaa autoa tehtiin aikoinaan vain kuusi kappaletta, joten se on yksi maailman harvinaisimmista autoista. Nicolas Cage osti auton vuonna 2000, kun Gone in 60 Seconds -elokuva oli menestys. Sittemmin hän myi auton rahapulassa amerikkalaiselle keräilijälle, joka puolestaan myy auton nyt.

Taannoin paljastui, että Nicolas Cagen oli määrä näytellä 90-luvulla Teräsmiestä. Hänet oli kiinnitetty päärooliin ohjaaja Tim Burtonin Superman Lives -elokuvaan. Elokuva ei koskaan valmistunut, mutta sen hämmästyttäviä tuotantovaiheita päästään seuraamaan The Death of Superman Lives: What Happened? -dokumentissa.

Splash
Splash
Splash
Splash