Ryöstäjä valitsi uhriksi väärän naisen – huusi pian itse apua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuteen päätyy ajoittain tapauksia, joissa rikolliset ovat aliarvioineet uhrinsa todella pahasti, minkä seurauksena esimerkiksi ryöstäjät isketään tajuttomaksi kanveesiin jopa sekunneissa. Nyt tätä välitöntä oikeutta ovat saaneet maistaa kaksi miestä, jotka yrittivät ryöstää kaksi naista.

MMA Fighting -verkkosivuston mukaan vapaaottelija Monique Bastos oli ystävänsä kanssa matkalla ju-jutsu -harjoituksiin Brasilian Acailandiassa, kun ryöstäjät iskivät. Miehet vaativat saada naisten matkapuhelimet, mutta eivät tienneet kenen kanssa olivat tekemisissä.

– Huomasin, että miehet eivät olleet aseistettuja. Kun he yrittivät paeta nostin moottoripyöräni etupyörän ja miehet kaatuivat. Puhelimeni varastanut pääsi pakoon, mutta sain toisen miehistä kiinni, Monique Bastos kertoi verkkosivustolle.

Kilpauraa vapaaottelijana tehnyt Bastos otti miehen kiinni ja piti häntä hallussaan kunnes paikalle saapui poliiseja. Toinen miehistä pidätettiin 15 minuuttia myöhemmin.