Tatuointibingosta uusi villitys? Karmaisevia tuloksia iholle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tatuoinnit ovat tunnetusti ikuisia, ellei niistä hankkiudu eroon joko peittämällä ne uusilla kuvilla tai vaihtoehtoisesti poistamalla ne laseroperaation avulla. Elite Daily -sivuston tuoreella videolla ihmiset ottavat vapaaehtoisesti kamalia tatuointeja, jotka kaiken lisäksi arvotaan heille.

Videolla Brooklyn Made Tattoo -tatuointistudiolla työskentelevä Mr. Kaves on lupautunut tekemään New Yorkin asukkaille hämmentäviä ja useissa tapauksissa kamalia tatuonteja. Kuvien aiheet vaihtelevat Donald Trumpin aina yhtä hämmästyttävästä hiustyylistä Koti kuntoon -sarjan logoon ja Star Wars -elokuvien vihattuun Jar Jar Binks -hahmoon.

Osallistujat eivät suinkaan saa itse valita haluamaansa kuvaa tai edes vartalonsa osaa, mihin ne tehdään. Tatuoinnit ja niiden paikat arvotaan pelissä, joka muistuttaa hieman takavuosien huoltoasemien nurkista löytyviä Pajatso-laitteita.