Vihreät nallekarkit huijausta? ”Maku onkin mansikka”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Haribon nallekarkit ovat lähes ikonisia makeisia, joista kaikilla on muistoja. Eri väristen makeisten kohdalla voi värin perusteella valita, minkä maun ottaa seuraavaksi. Loogisesti ajatellen punainen on mansikka, keltainen sitruuna ja vihreä tietenkin omena tai päärynä.

Näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole. Moni nallekarkkien rakastaja on voinut hämmentyä kuullessaan, että vihreä makeinen ei itse asiassa ole minkään vihreän hedelmän makua mukaillen valmistettu. Metro-lehti väittää nyt, että vihreä nallekarkki on kaikkien yllätykseksi mansikan makuinen.

Haribon Starmix -makeissekoituksessa vihreät nallekarkit ovat lehden mukaan mansikan makuisia. Sama toistuu rajoitetussa Starmix Frenzy Edition -nimisessä sekoituksessa. Goldbears-nimisen pussukan sisältämissä nallekarkeissa vihreä nalle kuitenkin on omenan makuinen, mikä pätee muihin maihin paitsi Yhdysvaltoihin, jossa kyseisen väri on edelleen maultaan mansikka.