Isä osti marketista uimahousut – huumeita kaupan päälle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheenisä Adam Travers oli ostanut Primark-tavaratalosta uimahousut itselleen. Kun hän oli päässyt kotiin, hänen tyttöystävänsä Hannah Youell oli löytänyt housujen taskusta huumekätkön. Taskusta oli löytynyt pieni pussukka, jossa oli ollut yhdeksän pientä pilleriä.

Travers oli kauhistunut kotona tehdystä löydöstä ja miettinyt, millaisia seurauksia sillä olisi voinut olla jos hänen viisikuukautinen vauvansa Oscar olisi löytänyt pillerit Youellin sijaan. Mies oli ostanut uimahousut The Sun -lehden mukaan tulevaa lomamatkaansa varten, minkä vuoksi huumekätkö olisi voinut aiheuttaa perheelle todella suuria ongelmia myös lentokentällä.

Primark on pahoitellut tilannetta ja vierittänyt syyn kiinalaisen valmistajayrityksen niskoille. Primark myös kommentoi laittaneensa yhteistyösopimuksen poikki uimahousujen maahantuojan kanssa. Onneksi huumeet löytyivät ajoissa eikä henkilövahinkoja tai hankaluuksia poliisin kanssa ehtinyt syntymään.