Viidakon tähtönen alastomana rajussa kuvassa: ”Raiskauksen monet kasvot”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille chat-juontajana ja Viidakon tähtöset -realitytähtenä tunnetuksi tullut Katri Sorsa nähtiin taannoin myös suositun viihdeohjelman spin off -nettisarjassa Espanjan Aurinkorannikolla. Nyt hän on julkaissut Blogbookin blogissaan rankan kirjoituksen vakavasta aiheesta.

Melko tuore perheenäiti Sorsa viittaa kirjoituksessaan Viivi Katarinen suurta huomiota saaneeseen kirjoitukseen raiskauksesta ja kertoo miten häntä uhkailtiin raiskauksella.

– Kun olin parikymppinen käytin paljon paljastavia vaatteita. Juonsin siihen aikaan yö-chatteja ja muistan saaneeni paljon viestejä, missä uhattiin raiskata, koska ”kerjäsin” sitä! Still not asking for it näkyy maailmalla, mutta nyt haluan sen näkyvän myös Suomessa, Katri Sorsa kirjoittaa.