Kylie Jenner joutui kulkemaan kuukausia peruukissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner tunnetaan nopeaan tahtiin vaihtuvasta tyylistään ja hiuksistaan. Kylie kulki kuukausia monissa hienoissa tapahtumissa ja juhlissa peruukki päässään, mitä moni ei varmasti osannut edes sen suuremmin ihmetellä.

Peruukin käyttämiseen on kuitenkin löytynyt syy, jonka nainen itse paljasti omalla Instagram-tilillään. Kylie Jenner on julkaissut itsestään kuvan, jossa hänellä on vaaleat pitkät hiukset. Kylie on ihaillut pitkään isosisko Khloen vaalennettuja kutreja ja tavoitellut sellaisia itsekin, minkä vuoksi hän on pitänyt peruukkia. Kylie selittää pitäneensä peruukkeja siksi, että hänen omat hiuksensa saisivat hengähtää hetkisen ennen alkavaa vaalennusprosessia.

Kuvassa hän kiittää kampaajiaan, jotka ovat ahertaneet mustien hiusten vaalentamisen kanssa pitkän päivän. Vaihtelusta nauttiva nainen vannoo pysyvänsä tuhkanvaaleiden hiustensa kanssa vähintään koko syksyn ajan, ja on innoissaan saadessaan samanväriset hiukset kuin Khloe.

Last night @balmainparis

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi

Our launch dinner last night

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi