Nainen menetti ajokorttinsa – osti auton tilalle lelujeepin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuorena monia asioita ei tule välttämättä ajateltua loppuun asti eivätkä seuraukset aina kiinnosta. Tara Monroe oli eräästä konsertista poistuessaan jäänyt kiinni rattijuopumuksesta, minkä seurauksena hän menetti autonsa ja sai isot sakot maksettavakseen.

Tämä olisi monille häpeän ja oppimisen paikka, mutta Monroen kohdalla tilanne vaati vain hieman kekseliäisyyttä. Monroe kommentoi MySA-lehdelle, että yliopiston kampuksella ajeleminen pyörällä on todella tylsää, minkä vuoksi hän alkoi etsimään itselleen vaihtoehtoista kulkuneuvoa auton sijaan. Monroe näki verkossa erään perheen myyvän tyttärensä vanhaa akkukäyttöistä leluautoa, joka näytti Barbi-nuken vaaleanpunaiselta Jeepiltä.

20-vuotias Monroe osti Barbi-auton itselleen 60 dollarilla, ja on hankintansa myötä saanut kaupan päälle vielä julkisuutta sosiaalisessa mediassa. Moni on ihastellut Monroen näyttävää kulkuneuvoa ja huvittunut nuoresta naisesta, joka näyttäisi elävän opiskelijaelämäänsä asenteella ajellessaan vaaleanpunaisella leluautollaan ympäri kampusta.