O.C.-hittisarjan ökylukaali myynnissä – tämän saat 6,2 miljoonalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu O.C. -sarja seurasi Kalifornian Orange Countyn hienostoalueella asuvien teinien edesottamuksia. Nyt sarjan faneilla olisi mahdollisuus muuttaa Adam Brodyn esittämän Seth Cohenin perheen ökykartanoon, mikäli rahaa löytyy yli viiden miljoonan euron verran.

Jättiläismäinen kartano sijaitsee todelisuudessa Orange Countyn sijaan Kalifornian Malibussa. Näyttävä rakennus pitää sisällään kuusi makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta, ja se sijaitsee meren rannalla. 592 neliömetrin talosta löytyy myös muun muassa tilat kotitoimistolle, oma kirjasto ja keittiö kaikilla mukavuuksilla.

Italialaistyylistä kartanoa kaupitellaan upeiden kuvien kera Trulia-kiinteistövälityssivulla. Aivan halvalla televisiosarjasta tuttuun ökytaloon ei pääse muuttamaan. Hintaa kartanolla on nimittäin 6,25 miljoonaa dollaria, eli noin 5,5 miljoonaa euroa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash