16-vuotias tyttö teeskenteli odottavansa kolmosia – 10 kuukauden ajan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Michiganissa asuva 16-vuotias tyttö ilmoitti viime vuoden loppupuolella perheelleen ja lähipiirilleen olevansa raskaana. Teinityttö kertoi odottavansa kolmosia, ja uutinen yllätti muun muassa hänen poikaystävänsä.

– Olin innoissani mutta myös peloissani. Aloin etsimään työpaikkoja, ja olin valmis uhraamaan kaiken aikani, 16-vuotias poikaystävä, Jordan kuvailee Fox 3 Detroit -uutisille.

Tytön perhe tarjosi raskaana olevalle tytölle kaiken tukensa. Kuukausien kuluessa tuleva äiti sai lähipiiriltä runsaasti lahjoja ja tuhansien dollarien edestä taloudellista apua. Epäilykset alkoivat heräillä, kun tyttö ei suostunut päästämään perheenjäseniään mukaan lääkärikäynneilleen.

Kului yhdeksän kuukautta, eikä kolmosia kuulunut. Tässä vaiheessa Jordan ja hänen äitinsä, Krissy Wyrabkiewicz, alkoivat epäillä jonkin olevan pielessä. Pian selvisi myös, että teiniäidin ultraäänikuvat olivat identtisiä Fakeababy.com-pilailusivustolla myytävien kuvien kanssa. Tyttö kuitenkin väitti edelleen olevansa raskaana.

Päivänä jolloin lasten oli määrä syntyä, tyttö väittikin saaneensa keskenmenon. Lopulta poikaystävän täti otti yhteyttä viranomaisiin. Tyttö kertoi poliiseille menettäneensä lapsensa ollessaan kuudetta viikkoa raskaana.

Poliisit tutkivat parhaillaan tapausta, mutta toistaiseksi syytteitä ei ole nostettu. Poikaystävän perhe vaatii kuitenkin Fakeababy.com-sivuston kieltämistä. Daily Dot -sivuston mukaan teinityttö oli ilmeisesti tilannut sivuston kautta raskauden teeskentelemiseen käyttämänsä ultraäänikuvat, DNA-testit ja valevatsan.