Raju perheriita – vanhemmat jättivät teinipojan ulkomaille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mallorcalla lomaillut englantilaispariskunta on saanut syytteen lapsen heitteillejätöstä. Vanhemmat nimittäin yrittivät lentää lomakohteestaan takaisin kotiin ilman teinipoikaansa. Syynä tempaukselle oli raju perheriita.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunnan perheeseen kuului neljä lasta. Vanhemmat olivat yrittäneet hylätä teini-iässä olevan vanhimman lapsen, sillä kotiinpaluun kynnyksellä he olivat riitaantuneet. Riidan takia teinipoika kieltäytyi istumasta samaan lentokenttätaksiin vanhempiensa kanssa.

Niinpä perhe lähti ilman häntä. Hotellin henkilökunta ilmoitti asiasta viranomaisille ja vanhemmat saatiin kiinni lentokentältä. Vanhemmat vietiin Mallorcalla kuulusteltaviksi ja heidän kolme lastaan otettiin siksi aikaa huostaan. Vanhemmat ovat myöntäneet syyllisyytensä ja heidät on tuomittu kahden vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.