3 597 muistilappua seinälle – tuloksena upea Star Wars -teos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimistotilojen valkoiset tai harmaat seinät hivelevät harvemmin silmiä työpäivien aikana. Tuoreella videollaan Viking UK -niminen yritys kuitenkin paljastaa, kuinka työpaikan tiloihin saa piristystä tavanomaisten toimistotarvikeiden avulla.

Videolla toimiston seinät saavat pinnoilleen näyttäviä Star Wars -aiheisia muraaleja. Ne valmistuvat varsin yksinkertaisella tavalla – liimailemalla seinille erivärisiä post it -muistilappuja hahmojen muotoon. Lopulta toimiston työntekoa valvoivat Darth Vader, Yoda, R2-D2 ja Stormtrooper-sotias.

Videon kuvauksen mukaan seinätaiteen tekemiseen kului noin 3.597 muistilappua. Hauskan idean inspiraationa toimivat Ben Bruckerin niin ikään toimistotilojen seiniä koristaneet supersankarimuraalit, joista uutisoimme viime keväänä.