Miehellä selittämätön kyky – paikantaa myyriä maan alta käsillään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilaisella miehellä on erikoinen taito hallussaan. Mies nimittäin pystyy paikantamaan maan alla liikkuvat myyrät. Brittimiehen taidonnnäytteestä on kuvattu video todisteeksi. Lancasterissa asusteleva mies asetteli kätensä nurmikon ylle.

Nurmea tunnustelemalla mies onnistui paikantamaan myyrän ja hän kaivoi sen esiin. Hän kertoi, että kaivaessa täytyy olla tarkkana, sillä jos myyrästä ottaa kiinni väärin, se saattaa purra.

Mies paljasti, että myyrien pyydystämistaito kulkee suvussa. Hän oli oppinut taidon isoisältään. Mies totesi, että pyydystäminen ei ollut aina helppoa ja silloin tällöin hän epäonnistui myyrien paikantamisessa. Tällä kertaa hän onnistui tehtävässään ja epäonnisen myyrän matkanteko maan alla päättyi miehen kouraan.