Puuduttako jalkapäivä salilla? Ime näistä kuvista motivaatiota

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Motivaatiota ja vinkkejä treenaamiseen, ruoanlaittoon ja pukeutumiseen löytyy verkosta jo pilvin pimein. Monia sovelluksia on tehty palvelemaan pelkästään sitä tarkoitusta, että ihmiset saavat itsensä ja muut innostumaan, ja esimerkiksi erilaiset treenauskuvat ovatkin tulleet todella tunnetuiksi Instagramissa.

Jos kaipaa motivaatiota kuntosalilla rehkimiseen, sitä löytyy helposti Instagramista erilaisilla hakusanoilla. Todella suosituksi aihetunnisteeksi monien muiden joukossa on noussut #LegDay, jonka alle urheilijat ja tavoitteelliset treenaajat julkaisevat kuvia kiinteistä vartaloistaan ja näkyvistä lihaksistaan.

Jaloissa on paljon isoja lihaksia, minkä vuoksi niiden treenaaminen voi tuntua raskaalta, koska tuloksien saaminen vaatii myös todella isoja painoja. Jalkapäivien tekeminen on kuitenkin palkitsevaa, minkä voi huomata monista kuvista, joissa juuri treenanneet henkilöt esittelevät esiin pumpattuja pakaroitaan ja taka- sekä etureisiään.