Suora lähetys pieleen – toimittaja kauhistui hyönteistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suorissa lähetyksissä voi tapahtua monia ennalta arvaamattomia asioita. Ulkona tapahtuvat haastattelut saavat nopeasti erilaisen käänteen, kun joku ihminen tai vaikkapa eläin päättää haluta kameran eteen. Tällä kerralla suuri hyönteinen oli pilata suoran lähetyksen kiusaamalla toimittajaa.

Fox 5 San Diego -kanava on julkaissut Facebook-sivuillaan hauskan tilanteen, joka tapahtui eräässä suorassa uutislähetyksessä. Toimittaja Brad Willis oli tekemässä rannalta suoraa aamulähetystä, kunnes suuri tunnistamaton pörriäinen tuli kiusaamaan miestä kesken juonnon.

Monen ihmisen aivot menevät solmuun, kun jokin asia yllättää tai säikäyttää aavistamatta. Niin kävi myös Willisille, jonka suusta ei säikähdyksen hetkellä tullut mitään muuta kuin epämääräistä älinää ja kauhistelua. Moni katsoja pystyy kuitenkin varmasti ymmärtämään tilanteen, sillä kuka tahansa olisi pelästynyt valtavaa nenän edessä lentävää hyönteistä.

Brad Wills got a little scared by a big bug this morning on live TV: go.kswbtv.com/1EqaBeN

Posted by Fox 5 San Diego on Friday, August 28, 2015