Mallimaailma menettämässä supertähtensä – raadollisuus oli liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Cara Delevingne vihjasi taannoin The London Times -lehden haastattelussa suunnittelevansa mallintöiden lopettamista. Tähden mukaan päätöksen taustalla olisi mallimaailman raadollisuus nuoria naisia kohtaan, joka kävi hänen itsetuntonsa päälle.

Taannoisista puheista huolimatta Cara Delevingle nähdään kuitenkin vielä Yves Saint Laurentin tuoreessa mainoskampanjassa. 23-vuotias huippumalli nähdään Rouge Pur Couture -huulipunaa mainostavassa otoksessa alasti, päällään vain musta bleiseri.

Vaikka Cara Delevingne olisi jättämässä mallimaailman taakseen, ei hän aio häipyä julkisuuden valokeilasta. Tähti esiintyi taannoin Paper Towns -elokuvan pääroolissa, ja häne tullaan näkemään myös muun muassa elokuvissa Pan, Kids in Love ja Suicide Squad.