F/A-18 Hornet -hävittäjä hämmästytti moottoritiellä Pirkkalassa – melkoinen näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestettiin viikonloppuna turvallisuusalan messut, joissa Puolustusvoimat oli mukana poikkeuksellisen massiivisella kokoonpanolla. Paikalla nähtiin nimittäin esimerkiksi NH90-helikopteri, useita panssarivaunuja ja kaikkein upeimpana F/A-18 Hornet -hävittäjä.

Stara kertoi aiemmin videona kuinka NH90 laskeutui messualueelle, mutta F/A-18 Hornet jouduttiin kuljettamaan paikalle hieman toisin. Se nimittäin tuotiin paikalle moottoritietä pitkin läheisestä Satakunnan Lennoston tukikohdasta Tampere-Pirkkalan lentokentän liepeiltä.

Ennen kuljetusta hävittäjästä jouduttiin purkamaan osia, että se mahtui moottoritielle. Erikoiskuljetus oli Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen majesteettinen näky, kun Hornet matkasi ilmojen teiden sijaan moottoritiellä.

F18 Hornet moottoritiellä Pirkkalassa, Kuva: Suvi Ahtola
F18 Hornet moottoritiellä Pirkkalassa, Kuva: Suvi Ahtola
F18 Hornet moottoritiellä Pirkkalassa, Kuva: Suvi Ahtola
F18 Hornet moottoritiellä Pirkkalassa, Kuva: Suvi Ahtola
F18 Hornet moottoritiellä Pirkkalassa, Kuva: Suvi Ahtola
F18 Hornet moottoritiellä Pirkkalassa, Kuva: Suvi Ahtola