Gorilla kiinnostui älypuhelimesta – näki kuvia lajitovereista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Louisvillen eläintarhassa vieraillut nuori mies oli päättänyt piristää aitauksessa olevaa gorillaa älypuhelimellaan. Nuorukainen oli hakeutunut suojalasin eteen näyttääkseen Jelani-nimiselle gorillalle kuvia sen lajitovereista. Nuorukaisen hämmästykseksi gorilla kiinnostui näkemistään kuvista.

Metro-lehden mukaan nuoren miehen perhe kuvasi tilanteen videolle. Kuvamateriaali osoittaa, että Jelani keskittyi kuvien katsomiseen.

Kuvat kiehtoivat Jelania niin paljon, että se hakeutui lähemmäs lasia nähdäkseen tarkemmin. Ilmeisesti valokuvien katseleminen oli gorillan mielestä yhtä viihdyttävää kuin sosiaalisen median käyttäminen ihmisille. Olisi mielenkiintoista tietää, mitä mieltä Jelani oli näkemästään. Ilmeistä päätellen kuvat olivat vähintäänkin kiinnostavia.