Haukka harrasti seksiä miehen hatun kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla tavataan mies, joka on pukenut päähänsä erikoisen näköisen hatun. Mies nyökyttelee päätään, jolloin paikalle ilmaantunut haukka päätyy pelehtimään innoissaan päähineen kanssa.

Lopuksi kiimaisen haukan hatulle roiskauttamat siemennesteet kerätään talteen pipetin avulla. Kyse ei ole erikoislaatuisesta fetissistä, vaan normaalista käytännöstä lintujen kasvattamisen parissa.

Uproxx-sivuston mukaan haukat ja monet muut lintulajit leimaantuvat toisinaan seksuaalisesti ihmisiin. Lintujen kasvattajat antavat uroshaukkojen paritella erikoisvalmisteisten hattujen avulla kerätäkseen niiden siemennesteen talteen.

Internet on siis jälleen kerran opettanut meille jotain, josta saa harvemmin tietää koulun penkillä. Youtube-käyttäjä Varmint38:n video julkaistiin alun perin jo vuonna 2014, mutta se on viime päivinä levinnyt sosiaalisessa mediassa Reddit-sivuston kautta.