Irstailua huoltoasemalla – nainen masturboi parkkipaikalla

Ohhoh! · Annika Kela

Birminghamissa sijaitsevalla huoltoasemalla on tapahtunut erikoinen välikohtaus. Asemalle kurvannut naiskuski alkoi masturboida julkisesti parkkipaikalla. Tilanne on tallentunut ohikulkijoiden kuvaamille videoille.

Naiskuski oli pysäyttäny autonsa huoltoasemalle ja sen jälkeen hän oli istahtanut autonsa takapenkille. Silminnäkijöiden mukaan nainen oli riisunut vaatteensa ja avannut autonsa oven. Sen jälkeen nainen alkoi tyydyttää itseään seksilelulla ohikulkijoiden silmien alla.

Metro-lehden mukaan huoltoasemalle pysähtynyt kuorma-auton kuljettaja näki tilanteen ja lähestyi naisen autoa. Mies ei ollut uskoa silmiään, sillä nainen masturboi hänen ja kaikkien muiden asiakkaiden edessä.

Tilanteesta hämmentynyt mies kierteli naisen autoa. Naisesta kuvattu video on päätynyt viranomaisten käsiin ja asiaa tutkitaan. Toistaiseksi ei ole selvinnyt, ovatko viranomaiset pidättäneet hävyttömästi käyttäytyneen naisen.