Naomi Campbell kärsii ehdollista vankeustuomiota – luksuselämää huvjahdilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Naomi Campbell on julkaissut Instagramissa kuvia elämästään pahoinpitelytuomion langettamisen jälkeen. Kuvien perusteella Campbell viettää varsin ylellistä elämää verrattuna moniin muihin tuomioitaan suorittaviin.

Daily Mail -lehden mukaan Campbell tuomittiin perjantaina syylliseksi pahoinpitelyyn, joka sattui vuonna 2009. Syytteiden mukaan Naomi pahoinpiteli sisilialaisen paparazzin käsilaukullaan. Valokuvaaja Gaetano Di Giovanni oli yrittänyt ottaa kuvia Naomista ja hänen ex-poikaystävästään Vladimir Doronista.

Campbell oli tulistunut kuvaajalle ja hän oli lyönyt Gaetanoa laukullaan. Sen seurauksena paparazzin silmä vaurioitui. Huippumalli Naomi Campbell tunnetaan tempperamenttisena ja äkkipikaisena kaunottarena, joka usein päätyy osalliseksi väkivaltaisia välienselvittelyjä. Campbellille langetettiin pahoinpitelystä kuuden kuukauden ehdollinen vankeusrangaistus.

☀️☀️☀️ #Sunday #Rest

Kuva, jonka Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) julkaisi

Relaxing #saturday

Kuva, jonka Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) julkaisi