Opiskelija kuvasi opettajan sisääntulon päivittäin – tässä tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syksy tarkoittaa monille nuorille koulun alkamista. Loman aikana uutta intoa opiskeluun ehtii kertyä yleensä paljon, mutta monia varhaiset herätykset ja pitkät luennot alkavat jo nopeasti puuduttamaan. Eräs opiskelija päätti viihdyttää itseään kuvaamalla opettajasta videota.

Brock Hersch -niminen opiskelija kuvasi opettajaansa joka päivä. Hersch on julkaissut Twitter-tilillään hauskan videon, jossa on koostettuna useampana päivänä kuvattu tunnin aloitus. Miesopettaja astuu sisään ovesta joka kerta juuri samalla tavalla tervehtien oppilaitaan.

Opettaja sanoo joka päivä opiskelijoille: ”Hello”, kun hän astuu sisään luokkahuoneeseen. Miehellä on päällään aina samanlaiset housut, ja ainut asia mikä erottaa päivät toisistaan on paidan vaihtuva väri. Video on osunut yllättävän monen huumorintajuun, ja sitä onkin parin päivän aikana jaettu jo lähes 100.000 kertaa.