Rintoja kasvattavat rintaliivit markkinoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa naisista ei ole tyytyväinen rintoihinsa ja moni haluaisi niiden olevan suuremmat kuin ne oikeasti ovat. Yleensä naiset tyytyvät siihen, että he saavat rintansa näyttämään isommilta toppausten ja tukevien liivien ansiosta.

Kaikille se ei kuitenkaan riitä, minkä vuoksi moni turvautuu leikkaukseen ja hankkii silikonitäytteet rintoihinsa. Teknologia uudistuu jatkuvasti, ja nyt E Bra -niminen yritys väittää pystyvänsä kasvattamaan naisten rintoja ilman leikkausta. E Bra on kehitellyt värisevät rintaliivit, joiden luvataan suurentavan rintoja todella pienen ajan sisällä.

Värisevien rintaliivien kehittäjä Though Milic kertoo liivien tehon perustuvan siihen, että rinnan kudos kasvaa värinän stimuloidessa ja kiihdyttäessä rintaa ympäröivän ihon verenkiertoa. Milicin mukaan liivit suurentavat rintoja yhden kuppikoon verran ja kiinteyttävät niitä pysyvästi.

Rintaliivejä on testattu Daily Mail -lehden mukaan menestyksekkäästi Euroopassa, minkä jälkeen Milic patentoi rintaliivit ja toi keksintönsä Amerikkaan. 49-vuotiaan Miamissa asuvan naisen rinnat kasvoivat yhdellä kuppikoolla seitsemän päivän käytön aikana, jolloin nainen piti liivejä päivittäin 15 minuuttia kerrallaan.