Rohkea suomalaisorava näytti hyppäämisen mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

MrJelbu on julkaissut YouTube-kanavallaan videon hauskasta tilanteesta, jossa orava laittaa kaikkensa peliin yrittäessään suorittaa todella pitkää loikkaa korkean talon katolta puuhun. Tilannetta oli todistamassa kaksi suomalaista kaverusta, jotka olivat nähneet oravan katolla ja saaneet sen tekemän uskon hypyn kuvattua.

Videon taustalla juttelevat kaverukset ovat huomanneet, että talon katolta kurkistelee orava. He ovat alkaneet kuvaamaan tilannetta, sillä he arvelivat oravan yrittävän kohtalokkaalta näyttävää hyppyä. Miehet olivat oikeassa, sillä orava alkoi selvästi psyykkaamaan itseään hyppäämistä varten katon reunalla.

Kaverukset olivat melko onnekkaita saadessaan videolle hupaisan tilanteen, kun orava pohtii hyppäämistä. Lopulta se kerää kaiken rohkeutensa ja ponkaisee katolta eteenpäin niin voimakkaasti kuin vain pystyy. Orava onnistuu hypyssään ja pystyy juuri ja juuri tarttumaan pihassa olevan puun oksaan kiinni.