Selfie-poseerauksella voittaa vuoden karkit – tässä parhaimmistoa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selfie-kuvat ovat saaneet aikaan monenlaista, ja tänä kesänä niillä on voinut voittaa Staran ja BonBonin kuvakilpailussa vuoden karkit sekä lukemattomia pienempiä palkintoja. Viimeinen kisaviikko käynnistyi tänään maanantaina, joten kuvia ehtii vielä lähettää ja äänestää.

Katso ja äänestä kisakuvia tästä!

Kuka tahansa voi äänestää parhaita BonBon-selfieitä Staran kilpailusivulla, ja Instagramin käyttäjät voivat lisäksi osallistua kuvakilpailuun myös itse yksinkertaisesti julkaisemalla Instagramissa hullunhauskan BonBon-selfien hasntagilla #bonbonkisa. Tällä hetkellä eniten ääniä on saanut Zudegia-nimimerkin julkaisema valokuva.

BonBon-kilpailu, Zudegia
BonBon-kilpailu, Zudegia

Lue kilpailun tarkemmat ohjeet tästä. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity niihin. Stara ei kerää tai tallenna kilpailijoiden yksityisiä tietoja rekisteriin.