Sian asuvalinta kummastuttaa – poptähti vaelsi festareilla sokkona

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti-musiikkituottaja Sia aiheutti kummastusta asullaan Venetsian elokuvafestivaaleilla. Kaunotar saapui tapahtumaan peruukissa ja päähineessä, jonka alta hän ei nähnyt eteensä. Hiusasusteet peittivät tähden näkökentän lähes kokonaan.

Daily Mail -lehden mukaan Sialla oli saattaja, joka auttoi tähden oikealle reitille. Stara uutisoi aiemmin, että Sia tuntee olonsa itsevarmemmaksi julkisissa tilaisuuksissa, jos hänen kasvonsa ovat peitetty.

Vain harvoin kaunotar nähdään julkisesti ilman hänen kasvonsa peittäviä asusteita. Venetsian elokuvafestivaalit eivät olleet poikkeus. Erikoisesta asusta huolimatta poptähden tuttavat tunnistivat hänet jo kaukaa, vaikkei hänen kasvojaan näkynytkään.

Splash
Splash
Splash
Splash