Tavallista tukalampi pysäköinti – lihasvoimalla siitä selvittiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parkkipaikan löytyminen ruuhkaisissa kaupunkien keskustoissa voi olla välillä hankalaa. Parkkipaikan löytyessä myös itse ruutuun ajaminen saattaa tuottaa päänvaivaa jos vapaana ollut paikka on todella ahdas.

Nyt valvontakamera on tallentanut hauskan tilanteen, jossa mies selvittää haastavan parkkitilanteensa raa’an voiman avulla.

Turvakamera on tallentanut tilanteen, jossa mies huomaa autonsa olevan todella tiukassa paikassa tien reunassa. Auton perä on takana olevassa autossa kiinni, ja auton eteen on ajettu skootteri. Kaksi miestä seuraa vierestä tilannetta, kun auton omistaja päättää nostaa autonsa ruudusta pois.

Mies ottaa päättäväisesti auton perästä kiinni, nostaa autoa ja siirtää sen ruudun ulkopuolelle. Vierestä seuranneet miehet ihmettelevät suu auki, kun kuski nostaa autonsa pois ruudusta, hyppää kuskin paikalle ja ajaa tilanteesta pois kuin mitään erikoista ei olisi tapahtunutkaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.