Vapaajuoksija vaaransi henkensä – kirmasi liikkuvan metron katolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Videoblogia pitävä venäläinen Pasha Bumchik on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän yhdistää parkourin, vapaajuoksun ja tyhmänrohkean asenteensa. Bumchik on kuvannut itsestään videon, jossa hän matkustaa metrolla ilmaiseksi ja päätyy lopulta liikkuvan metrojunan katolle tasapainottelemaan.

Bumchik loikkii metroasemalla erilaisten tunnelien ja työntekijöiden ohi matkustaakseen metrolla ilman lippua. Nuori mies jää metron kyydistä pois, kun metro pysähtyy ulkona olevalle pysäkille. Bumchik etsii nopeasti reitin metrotunnelin päälle ja kiipeää sinne päästäkseen metron katolle.

Juuri ennen kuin metrojuna lähtee liikkeelle Bumchik hyppää tasanteelta metron katolle. Poika näyttää olevan todella iloinen ja yllättynyt itsekin tempun onnistumisesta. Toivottavasti tällainen uhkarohkeus ei kuitenkaan lietso muita vapaajuoksijoita yrittämään samaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat