Törkeyden huippu – varas vei iPadin lapsen käsistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten lelut ovat nykyään melko kalliita ja lasten annetaan leikkiä myös aikuisten omilla arvokkailla laitteilla. Lapset eivät kuitenkaan pysty huolehtimaan laitteista samalla tavoin kuin aikuiset, ja nyt eräs pieni poika jäikin varkaan uhriksi pidellessään iPad-tablettia käsissään.

South Florida Reporter on julkaissut YouTube-kanavallaan turvakameran tallentaman videon, jossa todella häikäilemätön varas ottaa pienen pojan uhrikseen. Neljävuotias poika pelasi vanhempiensa iPadilla Tamaracissa sijaitsevan Grace Salon -kauneushoitolan aulassa, kun vieras mies astui ovesta sisään ja nappasi tabletin suoraan pojan käsistä itselleen.

Mies oli kysynyt vastaanottovirkailijalta, missä pojan äiti on. Kun työntekijä oli kääntänyt päänsä, mies oli ottanut pojan iPadin ja juossut karkuun. Pojan äiti työskentelee salongissa, minkä vuoksi poika oli ollut aulassa kuluttamassa aikaansa ja pelaamassa tabletillaan odotellessaan äitiään.