Nainen, kuntosalille pelkissä urheiluliiveissä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagram on pullollaan kauniita ja urheilullisia naisia, jotka antavat treenimotivaatiota myös muille. Kuvien naisilla on harvemmin urheilutoppia päällään vaan he liikkuvat kuvien perusteella pelkissä urheiluliiveissä.

Eräs nainen halusi kokeilla, pystyisikö hän olemaan samanlainen itsevarma nainen ja urheilla ilman toppia. Cosmopolitanin urheilutoimittaja Elizabeth Narins antoi itsellensä haasteen. Hän halusi kokeilla miltä tuntuu urheilla viikko pelkissä urheiluliiveissä ja jättää paita kotiin kokonaan.

Kokeilun alussa Narins tunsi olonsa hiukan epämukavaksi, mutta hän huomasi saavansa paremman keskivartalotreenin kiinnittäessään jatkuvasti huomiota ryhtiinsä ja hyvään asentoon.

Loppuviikkoa kohti Narins alkoi pitämään liikkumisesta pelkissä liiveissä. Ilman paitaa oli hänen mielestään vapauttavaa juosta eikä kukaan tuntunut kiinnittävän häneen sen kummemmin huomiota. Narins alkoi myös arvostamaan sitä, että pyykkiä tuli viikon aikana paljon vähemmän.