Räppärin Coco-vaimo esitteli uudet kurvinsa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mallina ja mediapersoonana tunnettu Coco Austin paljasti kuukausi sitten odottavansa räppäri-aviomiehensä Ice-T:n kanssa lasta. Kaunottaren raskausvatsa on jo kasvanut suureksi, sillä neitokainen kertoi äskettäin, että raskaus on edennyt kuudennelle kuulle.

Daily Mail -lehden mukaan Coco Austin on saanut tietää, että hän odottaa tyttölasta. Tähtönen on paljastanut, että lapsen nimi on jo päätetty ja tyttövauvasta tulee Chanel.

Odotusaikansa ratoksi Coco on selaillut vanhoja mallikuviaan ja hän on julkaissut niitä myös Instagramissa. Austinin arkistoista on löytynyt kuva, jossa hän poseeraa 27-vuotiaana. 36-vuotias mallikaunotar on pysynyt hyvässä kunnossa, sillä hän on edelleen yhtä tyrmäävä näky. Raskausaika on Cocon mukaan sujunut hyvin ja kuvatkin kertovat, että hän hehkuu onnea.

Kuva, jonka Coco (@coco) julkaisi

Kuva, jonka Coco (@coco) julkaisi

So u ask where is my baby bump? Well, basically its going ALL to my boobs.LOL almost 26 weeks & there is still little sight of #babychanel Again I feel so blessed to be breezing through the stages of pregnancy and hope it doesn't change. I do wear less heels but honesty my feet haven't given me problems yet! Instead of working out 3-4 times a week I brought it down to maybe twice a week but then again fitness hasn't even been a priority..I don't really crave food that much and have only gained 5 pounds.. I'm not usually a sweets person but I do crave a little at night right before I go to bed now and lastly she's kicking & moving around like crazy in my belly..I always joke, she's practicing her yoga!! Haha….. Ok so there is your update. I'm on the set of Law&Order and had some downtime to fill you in

Kuva, jonka Coco (@coco) julkaisi