Itsensäpaljastaja kiinni Burger Kingissä – hämmentävä pidätyskuva

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sukupuolielimiään esitellyt mies on pidätetty West Palm Beachissa, Floridassa. 33-vuotias Jefferson King oli ahdistellut asiakkaita paikallisessa Burger King -pikaruokaravintolassa hyväilemällä itseään heidän edessään.

Jefferson ei suostunut kuuntelemaan ravintolan esimiehen järkipuhetta, joten paikalle jouduttiin soittamaan poliisit. Kingille annettiin mahdollisuus pukeutua ja poistua paikalta, mutta hän ei suostunut siihen.

WPBF-uutiskanavan mukaan Jefferson hyväili itseään ravintolan vessan edessä. Kun poliisit saapuivat paikalle, väitti Jefferson olevansa syytön. Mies kertoi poliiseille, ettei hän ollut tehnyt mitään väärää. Tapauksella oli kuitenkin useita todistajia ja mies saatettiin lopulta poliisiautoon. Pidätetyn miehen takuiksi määrättiin 1000 dollaria ja ainakaan toistaiseksi mies ei ole päässyt vapaalle jalalle.