Jänis juoksi kentälle – teki näyttävän touchdownin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Urheilutapahtumissa vahingossa tapahtuma-alueelle ja jopa urheilukentille tiensä löytäneet eläimet huvittavat välillä yleisöä. Tällä kertaa Kanadan Calgaryssa eräs jänis päätti tulla urheilukentälle juoksemaan kilpaa pelaajien kanssa kesken amerikkalaisen jalkapallo-ottelun.

McMahon Stadium -kentällä nähtiin hauska tilanne, kun jänis juoksi kentälle kesken pelin. Pelaajat eivät edes huomanneet jänistä pelin aikana, mutta selostajat kiinnittivät kentän läpi hurjaa vauhtia juoksevaan jänöjussiin huomionsa välittömästi. Kameramiehet olivat myös nähneet jäniksen ja ottaneet sen tähtäimeensä, minkä vuoksi nauhalle tallentuikin hauska tilanne kun jänis teki pisteitä itselleen.

Selostajat eivät pysty olemaan nauramatta, kun he näkevät jäniksestä hidastuksen. Jänis juoksee todella vikkelästi kentän päästä päähän. Kun jänis on tulossa pisteidentekoalueelle, se hyppää ilmaan näyttävien ilmapotkujen kera ja laskeutuu kentälle aivan kuin se olisi tekemässä touchdownia.