Johnny Depp järkytti faninsa: ”Tapoin ja söin koirani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Johnny Depp ja hänen vaimonsa Amber Heard joutuivat tänä vuonna ongelmiin australian viranomaisten kanssa. Tähdet olivat tuoneet maahan lemmikkikoiransa Pistolin ja Boon ilman asianmukaisia lupia. Eläinten luvaton maahantuonti luokitellaan Australiassa vakavaksi rikokseksi.

Nyt Johnny Depp on kommentoinut medialle koirien vuoksi noussutta kohua. Toimittajat tivasivat tähdeltä lisätietoa asian tiimoilta Black Mass -elokuvan pressitilaisuudessa Venicen elokuvafestivaaleilla. Tuttuun tyyliinsä Depp vastasi kysymykseen mustalla huumorilla, joka kuitenkin ehti järkyttää monet näyttelijän fanit.

– Tapoin koirani ja söin ne, sillä minut määrättiin tekemään niin jonkun hikisen, isomahaisen australialaismiehen toimesta, tähti vitsaili.

Australiassa Pirates of the Caribbean -elokuvan jatko-osaa kuvannut Johnny Depp joutui toukokussa ongelmiin tuotuaan lemmikkikoiransa maahan ilman asianmukaista lupaa. Noin kaksi kuukautta myöhemmin tähden vaimo, Amber Heard, toisti rikoksen uudelleen. Australian viranomaiset vaativat tähtiä vastuuseen teoistaan, ja Amber Heardia saattaa odottaa jopa 10 vuoden tuomio eläinten luvattomasta maahan tuomisesta.